top of page

VACATURE

ALLROUND KLUSJESMAN

Het Nieuwe VvE Beheer

Het Nieuwe VvE Beheer B.V. (HNVB) is in 2011 opgezet door Rutger (Tijkotte) en Michael (Croll), en is actief als VvE beheerder en als ontwikkelaar van VvE beheer software. Inmiddels is HNVB met ruim 170 VvE’s in beheer uitgegroeid tot een middelgrote beheerder in de regio Amsterdam met een tevredenheidspercentage van 100%.

Met bijna 2.000 units in beheer ontvangen wij dagelijkse meldingen voor kleine en grote opdrachten ten behoeve van het onderhoud aan de VvE en ook voor privézaken.

 

Onze diensten bestaan grotendeels uit kleinere klussen en reparaties, onderhoud van de gebouwen. Op deze manier helpen wij honderden huishoudens door heel Amsterdam.

 

Samen met jou willen wij hier een betrouwbare en snelle service voor leveren met 020 Klusjesman. Je werkt grotendeels zelfstandig maar bent uiteraard onderdeel van het team van Het Nieuwe VvE Beheer!

 

Omdat 99% van onze VvE’s binnen de ring van Amsterdam vallen zullen wij je voorzien van een elektrische bakfiets met materiaal en gereedschap.

 

Heb jij dus ruime ervaring met allerlei soorten klussen en vind jij het leuk om mensen te helpen? Dan willen wij graag een kennis met je maken.

Wat doe jij:

Je hebt aantoonbare en ruime ervaring als timmerman, elektricien, loodgieter, schilder of algemeen klusjesman.

Werkzaamheden:

  • Hang -en Sluitwerk/Kunststof/Aluminium/Hout

  • Brievenbussen/Naamplaatjes etc.

  • Armaturen vervangen

  • Rookmelders vervangen/plaatsen

  • Lekkende kranen

  • Straatwerk

  • Klein schilderwerk

  • Opsporen en beoordelen van lekkages

  • Controle, lekkages, leidingen

  • Elektra

 

Profiel:

Voor de klussen onderscheid jij je van de gewone klusjesman door jouw klantvriendelijke houding, persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid, ijzersterke communicatie, flexibiliteit en (levens)ervaring. Goed spreken -en schrijven van de Nederlandse taal.

 

Bovenstaande werkzaamheden voer je uit op doordeweekse dagen uit tussen 7:30 – 17:00.

Wat bieden wij:

Eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

Bereid zijn om op de bakfiets door Amsterdam je klussen te doen.

 

Heb jij ervaring met de bovenstaande werkzaamheden? Wil jij ons helpen om deze nieuwe functie vorm te geven? Hebben wij jou enthousiast kunnen maken en ben je op zeer korte termijn beschikbaar zien wij graag jouw reactie tegemoet.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan direct jouw c.v. met een korte motivatie naar support@hnvb.nl of neem voor meer informatie contact op met Mirjam Spekkers, 020-520 39 63.

bottom of page