top of page

TARIEVEN

VvE groter dan 10 appartementsrechten:

Voor VvE's groter dan 10 appartementsrechten maken wij graag een offerte op maat voor u op basis van de grootte van uw VvE, specifieke omstandigheden van uw VvE en uw wensen met betrekking tot het beheer.

Mocht u naar aanleiding van onze offerte vragen hebben of graag kennis maken met de mensen bij Het Nieuwe VvE Beheer, dan kunt uiteraard contact met ons opnemen. Wij komen uiteraard ook graag langs voor een uitleg aan uw VvE. Met onderstaand formulier vraagt u direct een offerte aan.

VvE's groter dan 10 appartementen

Bericht ontvangen!

VvE kleiner dan 10 appartementsrechten:

Voor VvE's tot en met 10 appartementsrechten heeft Het Nieuwe VvE Beheer een pakket met diensten samengesteld dat voldoet aan alle gemakken die een goede beheerder zou moeten bieden en toch nog een efficiënte oplossing biedt voor de VvE op gebied van kosten en service.

Het pakket van HNVB bevat alle aspecten die u nodig heeft voor een professioneel en efficiënt beheer van uw VvE. 

 

Betalen voor hetgeen u gebruikt: 

Kern van onze filosofie is dat u alleen betaalt voor hetgeen u gebruikt. Hierdoor kunnen wij vaak voordeliger zijn ten opzichte van andere VvE beheerders. Onze ervaring heeft ons bijvoorbeeld geleerd dat kleinere VvE’s perfect zelf kunnen en willen notuleren. Natuurlijk nemen wij deze activiteit ook graag voor u uit handen, echter vinden wij dat u als VvE dit zelf moet kunnen bepalen. Op deze manier kunt u als VvE vele Euro's per jaar besparen op het beheer.

Hieronder vindt u overzichtelijk en transparant wat de kosten per jaar zijn voor het beheer door HNVB.

VvE's kleiner dan 10 appartementen

NB: alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande behoefte aan meer informatie over diensten en tarieven? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

bottom of page